Jens Thyrri Møller, Osteopat studerende (M.Sc.)

Jeg er autoriseret fysioterapeut og skal i gang med det sidste år på osteopatuddannelsen (M.Sc.). Det betyder at jeg allerede nu kan hjælpe mine patienter med en lang række problematikker

Jens Thyrri MøllerI min behandling anvender jeg specialviden og manuelle teknikker fra osteopatien. Samtidig trækker jeg min erfaring inden for fysioterapien. Blandt andet har jeg arbejdet som fysioterapeut hos klinik i Aarhus.

Jeg har en helhedsorienteret tilgang til behandlingen af den enkelte patient, og møder patienten i øjenhøjde. Jeg har en bred interesse indenfor osteopatien og behandling af alle patientgrupper. Jeg har stor erfaring med behandling af fodboldspillere, hvor jeg trækker på min viden som examineret idrætsfysioterapeut. Ved siden af mit arbejde hos Osteopaterne, arbejder jeg med fodboldspillere i Aarhus Fremad. Jeg har tidligere arbejdet med elitefodboldspillere i Randers og AGF.

I 2021 startede jeg i min nuværende stilling hos Osteopaterne i Skanderborg og Horsens.

Uddannelse

  • Osteopatstuderende. Master of Science of Osteopathy – The International Academy of Osteopathy. Forventet afsluttet sommer 2022.
  • B.Sc. Fysioterapi
  • Udd. Myorefleksterapeut
  • Exam. idrætsfysioterapeut
  • Kurser i Mulligan koncept, akupunktur, smertevidenskab.

Erhvervserfaring

  • 4 års erfaring som behandler på klinik
  • 6 års erfaring som fysioterapeut hos bl.a. AGF, Randers FC og Aarhus Fremad