Jens Thyrri Møller, Osteopat studerende (M.Sc.) & aut. fysioterapeut

Jens Thyrri Møller

Jeg er 41 år bosiddende i Aarhus med min kone og to børn. Jeg startede hos Osteopaterne i august 2021 og arbejder 3 dage om ugen på klinikken i Skanderborg og 2 dage på klinikken i Horsens.

Hvorfor Osteopati?

Efter min uddannelse til fysioterapeut, har jeg taget en række kurser indenfor bl.a. manuel terapi, idræt og akupunktur. Jeg stiftede for første gange bekendtskab med osteopatien i forbindelse med en videreuddannelse til myorefleksterapeut. I den forbindelse blev jeg introduceret til mere helhedsorienteret tilgang kroppen og fik nogen forståelse for hvordan de forskellige systemer i kroppen kan påvirke hinanden, en tilgang der tiltaler mig meget. Under min uddannelse til osteopat, som jeg forhåbentligt færdiggør til sommer (2022), er jeg blot blevet bekræftet i hvordan kroppens systemer kan påvirke hinanden og hvor forskelligt personer reagerer på en smerte- eller stressproblematik. Oftest skal årsagen til smerten findes et andet sted i kroppen end der hvor smerterne mærkes.

En succesfuld behandling

For mig er det en behandling hvor patienten føler sig hørt og forstået, hvor jeg formår at formidle viden om den aktuelle problematik. En proces hvor vi i fællesskab finder frem til den bedst mulig løsning. Dette resulterer forhåbentlig i tilfredshed hos den enkelte patient. Behandlingen vil altid tage udgangspunkt i patientens aktuelle problematik og der vil derfor ikke være identiske behandlingsforløb.

Interesseområder

Da jeg i 8-10 har arbejdet med sportsfolk på eliteniveau, kan jeg ikke benægte en vis interesse for området, herudover finder jeg stress og hvordan den kan påvirke kroppen interessant (forventer at videreuddanne mig indenfor dette område). Behandling af babyer er ligeledes et område der vokser på mig og også her forventer jeg at videre uddanne mig. En osteopat er dog uddannet i at behandle alle kroppens systemer.